Prikaz vseh 3 rezultatov

vodnik

Gorsko cvetje v Sloveniji, žepni priročnik

9,90 
Vsak obisk naših gora je lahko bogatejši, če vemo, kaj po poti opazujemo. Priročnik Gorsko cvetje v Sloveniji je poučen vodnik za prepoznavanje rastlin, ki jih srečujemo na planinskih poteh. V priročniku so predstavljene zelnate in grmičaste rastline. Vrste so razvrščene po barvah cvetov, znotraj posamezne barvne skupine po sistematiki. Število strani: 132 strani. Jezik: slovenski/angleški. Priročen žepni format: 9x15 cm. Shranjen v PVC ovitek.

Julijske Alpe, planinski vodnik, PZS 2009

23,70 
Temeljni knjižni planinski vodnik Julijskih Alp izpod peresa izjemnega poznavalca Julijcev, pokojnega Tineta Miheliča. Obvezna "oprema" vsakega ljubitelja Julijcev! 7., popravljena in dopolnjena izdaja Leto izdaje 2009, PZS.

SLOVENIJA turistični vodnik – 15NAJ

14,90 
Turistični vodič je namenjen turistom, ki pridejo v Slovenijo za kratek čas, prav tako pa tudi tistim, ki obisku Slovenije namenijo več časa. Slovenija je razdeljena na 5 regij. Jezik: slo/ang
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve