Prikaz vseh 9 rezultatov

Otroški program

Svet – veliki stenski otroški zemljevid Medved Lovro

176,00 
Didaktični, ilustrirani otroški stenski zemljevid SVETA na katerega lahko otroci označujejo kraje, ki so jih obiskali in druge zanimivosti. Karto krasijo izvirne ilustracije Marjana Mančka, ki otrokom slikovito prikažejo značilnosti celotnega Sveta. Otroci na zabaven način spoznavajo živali, znamenitosti, plovila in vozila, literarne junake in veliko drugih zanimivih značilnosti posameznih območij. Ilustracije: MARJAN MANČEK Velikost: 158 x 111 cm. Tisk: ceradno platno. Lesene letvice z vrvico za obešanje. Shranjeno v kartonski tulec.

Dnevnik pustolovca Medveda Lovra – Amerika, ŽIGA X GOMBAČ

24,90 
Najbolj simpatični in radovedni medvedek je pred leti raziskoval Slovenijo, tokrat se podaja v svet. Knjiga prinaša sedem poučnih in zabavnih poglavij, v katerih medo spozna jaguarja, tango, starodavne inkovske piramide, kje so pripravili prvi kakav, kako nastanejo kokice, metulja monarha, grizlija, Inuite in mnoge druge zanimivosti Južne, Srednje in Severne Amerike. Zgodbe je Žiga X Gombač, ilustriral pa Marjan Manček. Avtor Žiga X Gombač, ilustriral Marjan Manček. Število strani: 80, format: 170x240 mm

Medved Lovro raziskuje SVET – Didaktična družabna igra

24,99 
Didaktična družabna igra Medved Lovro raziskuje SVET je izobraževalna in poučna igra, namenjena dvema ali več igralcem, starejšim od 6 let. Igra otroka spodbuja k druženju z družinskimi člani in prijatelji ter pripomore k spoznavanju živali, kulturne in naravne dediščine ter pravljičnih junakov. Otrok se spozna z geografijo in osnovno orientacijo ter s tem širi splošno razgledanost.

Otroški stenski zemljevid SLOVENIJE, Medved Lovro raziskuje Slovenijo

21,90 
Zelo lep, slikovit in poučen ilustrirani otroški stenski zemljevid Slovenije, na katerega lahko otroci označujejo kraje, ki so jih obiskali in druge zanimivosti. Karto krasijo odlične ilustracije Marjana Mančka, ki malčkom slikovito prikažejo značilnosti slovenskih pokrajin. Tisk: plastificiran piši briši material Ilustracije: MARJAN MANČEK Merilo 1: 300 000. Velikost: 100 x 70 cm. Karta je opremljena z lesenima letvicama.

Otroški zemljevid Slovenije – zgibanka, Medved Lovro

8,90 
Ilustrirani otroški zemljevid Slovenija, didaktična karta Slovenije. Karto krasijo odlične ilustracije Marjana Mančka, katere malčkom slikovito prikažejo značilnosti slovenskih pokrajin. Medved Lovro je poučen zgiban zemljevid in je zelo praktičen za potovanje po Sloveniji. Zaradi zgibanega formata ga imajo lahko otroci vedno pri roki in lahko z prikazanimi ilustracijami spoznavajo Slovenijo. Ilustracije: MARJAN MANČEK Merilo 1: 300 000. Velikost: 94x64 cm. Otroška karta Slovenija je zgibana in ima trde platnice.

Potepanje po Sloveniji – Na pot z medvedkom Lovrom – Didaktična igra

18,90 
Didaktična in družabna igra "Potepanje po Sloveniji - Na pot z medvedkom Lovrom" je odlična igra za prijetno spoznavanje Slovenije. Z metanjem kocke in premikanjem figuric po igralni plošči spoznavamo Slovenijo. Odgovarjamo na vprašanja različnih težavnostnih stopenj iz zbirke 252 vprašanj z odgovori. Vmes pa so tudi polja s posebnimi zanimivimi nalogami, ki jih moramo opraviti.

Sestavljanka zemljevid – Medved Lovro raziskuje Slovenijo

10,90 
Otroška sestavljanka Slovenije oz. puzzle Medved Lovro raziskuje Slovenijo kot didaktična igrača! Otroško sestavljanko krasijo odlične ilustracije Marjana Mančka, ki malčkom slikovito prikažejo značilnosti slovenskih pokrajin. Ilustracije: MARJAN MANČEK Sestavljanka / puzzle 100 kosov. Primerno za otroke nad 3 leti.

Slovenija otroški zemljevid – velika stenska karta Medved Lovro raziskuje Slovenijo

176,00 
Slikovit ilustrirani šolski stenski zemljevid Slovenija - Medved Lovro raziskuje Slovenijo. Karta je natisnjena na zelo obstojno ceradno platno. Učni pripomoček za vrtce in šole. Ilustracije: MARJAN MANČEK Merilo 1:180 000. Velikost: 160x120 cm. Karta je opremljena z lesenima letvicama.

SVET, otroški stenski zemljevid Medved Lovro 100×70 cm

21,90 
Didaktični, ilustrirani otroški stenski zemljevid SVETA na katerega lahko otroci označujejo kraje, ki so jih obiskali in druge zanimivosti. Karto krasijo izvirne ilustracije Marjana Mančka, ki otrokom slikovito prikažejo značilnosti celotnega Sveta. Otroci na zabaven način spoznavajo živali, znamenitosti, plovila in vozila, literarne junake in veliko drugih zanimivih značilnosti posameznih območij. Tisk: plastificiran piši briši material Ilustracije: MARJAN MANČEK Velikost: 100 x 70 cm. Letvice za obešanje.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve