Prikaz vseh 8 rezultatov

Šolske regijske karte - Slovenija

KOROŠKA – stenska regijska karta

176,00 
Stenska regijska fizična karta Koroške. Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

GORENJSKA – stenska regijska karta

176,00 
Stenska regijska fizična karta Gorenjske. Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

LJUBLJANA Z OKOLICO – stenska regijska karta

176,00 
Stenska regijska fizična karta Ljubljane in okolice. Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

POMURJE – stenska regijska karta

176,00 
Stenska regijska fizična karta Pomurja. Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

PRIMORSKA – GORIŠKA – stenska regijska karta

176,00 
Stenska regijska fizična karta goriškega dela Primorske in Posočja. Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

PRIMORSKA – OBALNO-KRAŠKA – stenska regijska karta

176,00 
Stenska regijska fizična karta Primorske Obalno-Kraške regije. Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

ŠTAJERSKA – PODRAVSKA – stenska regijska karta

176,00 
Barvita stenska regijska fizična karta savinjskega dela Štajerske (zahodni del). Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.

ŠTAJERSKA – SAVINJSKA – stenska regijska karta

176,00 
Barvita stenska regijska fizična karta savinjskega dela Štajerske (vzhodni del). Zemljevid je izrazitih barv, tiskan na obstojnem ceradnem platnu. Primerno za občine, šole, inštitucije, podjetja in posameznike.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve