Prikazovanje 1–12 od 27 rezultatov

avtokarta

Avtoatlas SLOVENIJA v merilu 1:75.000

19,90 
Avtoatlas Slovenija vsebuje 109 podrobnih cestnih zemljevidov v merilu 1 : 75 000, 11 kart središč mestnih občin, prometne informacije in napotke, legende in tabela razdalj med večjimi kraji v Sloveniji. Atlas ima dimenzije 20×30 cm in broširano vezavo

Avtokarta Črna Gora 1:250 000

9,80 
Sodobna in lepa avtokarta Črne gore je izdelana v merilu 1 : 250 000 in je natisnjena v na formatu papirja 100 × 70 cm. Zložena je v priročen format. Prednostno je upodobljeno cestno omrežje s kilometrino. Namenjena je osnovnemu načrtovanju poti po Črni gori. Trde platnice, indeks krajevnih imen.

Avtokarta Slovenija z Istro 1:270.000

9,80 
Avtokarta Slovenije je izdelana v merilu 1 : 270 000 in prikazuje območje Republike Slovenije. Na zadnji strani pa je poleg indeksa dodano tudi območje Istre in Kvarnerja v istem merilu. Karta je tiskana na format 100 × 70 cm in zložena na standardno priročno velikost. Namenjena je načrtovanju poti po državi in zamejstvu.  Indeks krajevnih imen. TRDE PLATNICE. Tematski elementi: bencinski servisi, hoteli, moteli, letališča, smučišča, jame, kampi, zanimive naravne in kulturne lokacije, narodni parki, termalna kopališča, marine in turistično posebej privlačna mesta.

Avtokarta Slovenija, HR, BIH, SRB, MNE, MK, KOSOVO

9,80 
Avtokarta območja nekdanje Jugoslavije, izdelana je v merilu 1:750 000. Tiskana je na papir formata 120 x 86 cm in zložena v priročen format. Namenjena je osnovnemu načrtovanju poti in orientaciji po državah, omogoča tudi izračun kilometrine. Na hrbtni strani je seznam krajevnih imen.

Avtokarta Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina

9,80 
Avtokarta Hrvaške, Slovenije in BIH je izdelana v merilu 1 : 500 000 in prikazuje območje omenjenih treh držav na formatu papirja 100 × 100 cm. Zložena je v priročen format. Prednostno je upodobljeno cestno omrežje s kilometrino, poleg tega pa tudi železniško omrežje, vodovje, državna meja in relief s hipsometrijo. Indeks krajevnih imen.

Slovenija – mala stenska karta 100 x 70 cm, PIŠI BRIŠI plastifikacija

21,90 
Stenska karta Slovenije je uporaben zemljevid s pregledno cestno mrežo in poudarjenim reliefom. Velikost: 100 x 70 cm; Merilo: 1:275.000

SLOVENIJA stenska avtokarta 104 x 77 cm, gloss papir

39,90 
Avtokarta Slovenije - Primerna za podjetja in posameznike. Vrisano je cestno omrežje in kilometrine, označeni so vzponi in spusti na cestah ter podane pomembne informacije. Velikost avtokarte Slovenije je 104 x 77 cm.

EVROPA, stenska avtokarta 104×90 cm, gloss papir

39,90 
Pregledna stenska avtokarta Evrope. Plastificirana in opremljena z letvicama in plastičnima obročkoma za lažjo pritrditev na steno. Natisnjena v izrazitih barvah, s podanimi razdaljami v km med kraji. Vrisano je cestno omrežje z državnimi mejami. Relief je rahlo nakazan.

Motoristični atlas SLOVENIJA

14,90 
Atlas ponuja 12 enodnevnih izletov po različnih delih države in 6 izletov onkraj meja Slovenije ter nekaj namigov o naravnih in kulturnih zanimivosti, ki se nahajajo ob posameznih poteh. S pomočjo priložene QR kode si lahko iz spleta priskrbite GPX datoteke vseh 18 poti. Uporabite jih tako, da si jih naložite na navigacijsko napravo ali pametni telefon, ki omogoča uvoz GPX datotek.

SLOVENIJA 104 x 77 cm, stenska avtokarta, PIŠI BRIŠI plastifikacija

69,00 
Barvno izrazita, lepo oblikovana reliefna stenska avtokarta Slovenije. Na karti Slovenije je vrisano cestno omrežje in kilometrine, označeni so izvozi na avtocesti, ter podane pomembne informacije. Primerna za pisarne.

SLOVENIJA 121 x 92 cm, stenska avtokarta, PIŠI BRIŠI plastifikacija

89,00 
Lepo oblikovana reliefna stenska avtokarta Slovenije. Na karti Slovenije je vrisano cestno omrežje in kilometrine, označeni so izvozi na avtocesti, ter podane pomembne informacije. Zemljevid Slovenije za pisarne in dom. Velikost karte Slovenija: 121 x 92 cm. Zemljevid je plastificiran - PIŠI BRIŠI.

SLOVENIJA, HRVAŠKA, BIH, stenska avtokarta 104×105 cm

39,90 
Stenska avtokarta Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine, ki lahko služi kot stenski zemljevid. Barvno izrazita, lepo oblikovana reliefna karta. Primerna za podjetja in dom. Vrisano je cestno omrežje in kilometrine, ter podane pomembne informacije. Velikost avtokarte: 104 x 105 cm Karta je natisnjena na kvaliteten gloss papir. Opremljena s PVC letvicami in shranjena v […]
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve