Motoristični atlas SLOVENIJA

14,90 

Atlas ponuja 12 enodnevnih izletov po različnih delih države in 6 izletov onkraj meja Slovenije ter nekaj namigov o naravnih in kulturnih zanimivosti, ki se nahajajo ob posameznih poteh.

S pomočjo priložene QR kode si lahko iz spleta priskrbite GPX datoteke vseh 18 poti. Uporabite jih tako, da si jih naložite na navigacijsko napravo ali pametni telefon, ki omogoča uvoz GPX datotek.

Šifra: 3830048524148 Kategoriji: , Oznake: , ,
Deli:

MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJE – 18 poti

Atlas ponuja 12 enodnevnih izletov po različnih delih države in 6 izletov onkraj meja Slovenije ter nekaj namigov o naravnih in kulturnih zanimivosti, ki se nahajajo ob posameznih poteh. Na zemljevidu so označeni bencinski servisi, razdalje v kilometrih med večjimi kraji in nekaj gostiln, ki ponujajo vse potrebno za ustrezen postanek. Vse poti so krožne. Njihov začetek in konec nista označena, saj je mišljeno in smiselno, da si ju vsak popotnik izbere sam glede na smer, iz katere prihaja. Pri vsaki poti je napisana tudi ocena porabe časa, ki smo jo razdelili v tri skupine. Za začetnike smo predpostavili, da ovinke režejo bolj počasi, izkušeni pa nekoliko hitreje prispejo na cilj. Ni pa to pravilo, saj tudi nekaterim zelo izkušenim motoristom ustreza ležerna vožnja in z veseljem porabijo več časa. Napisan čas vožnje je mišljen brez postankov. S pomočjo priložene QR kode si lahko iz spleta priskrbite GPX datoteke vseh 18 poti. Uporabite jih tako, da si jih naložite na navigacijsko napravo ali pametni telefon, ki omogoča uvoz GPX datotek. Tako boste na zaslonu lahko spremljali potek poti. Za pametni telefon obstajajo na spletu tudi brezplačne navigacijske aplikacije, ki to omogočajo.

Izdaja: 2020
Jezik: slovenski/angleški

Verjetno motoristom ni potrebno posebej razlagati, da z avtomobilom nikoli ne moremo tako začutiti pokrajine in krajev, skozi katere nas vodi pot, kot to lahko doživimo na motornem kolesu. Takrat smo deležni neposrednega stika z okoljem, saj začutimo vonj, temperaturo in vlažnost zraka, toploto sonca, hladen prš dežja, moč vetra in stik s površino ceste. Pot si dodatno popestrimo še s postanki, da se okrepčamo in si za povrh ogledamo še kakšno naravno ali kulturno zanimivost. In vsega tega imamo v Sloveniji v izobilju. Tudi če se na pot odpravimo sami.
Zato motoristični atlas Slovenija namenjamo domačim in tujim motoristom, ki so si zaželeli obiskati najlepše kotičke Slovenije v sedlu svojega motornega konjiča in prevoziti njene najbolj zavite ceste z lepimi razgledi. Pa veliko srečnih in varnih kilometrov!

Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve