Motoristični atlas SLOVENIJA

14,90 

Atlas ponuja 12 enodnevnih izletov po različnih delih države in 6 izletov onkraj meja Slovenije ter nekaj namigov o naravnih in kulturnih zanimivosti, ki se nahajajo ob posameznih poteh.

S pomočjo priložene QR kode si lahko iz spleta priskrbite GPX datoteke vseh 18 poti. Uporabite jih tako, da si jih naložite na navigacijsko napravo ali pametni telefon, ki omogoča uvoz GPX datotek.

Šifra: 3830048524148 Kategoriji: , Oznake: , ,
Deli:

MOTORISTIČNI ATLAS SLOVENIJE – 18 poti

Atlas ponuja 12 enodnevnih izletov po različnih delih države in 6 izletov onkraj meja Slovenije ter nekaj namigov o naravnih in kulturnih zanimivosti, ki se nahajajo ob posameznih poteh. Na zemljevidu so označeni bencinski servisi, razdalje v kilometrih med večjimi kraji in nekaj gostiln, ki ponujajo vse potrebno za ustrezen postanek. Vse poti so krožne. Njihov začetek in konec nista označena, saj je mišljeno in smiselno, da si ju vsak popotnik izbere sam glede na smer, iz katere prihaja. Pri vsaki poti je napisana tudi ocena porabe časa, ki smo jo razdelili v tri skupine. Za začetnike smo predpostavili, da ovinke režejo bolj počasi, izkušeni pa nekoliko hitreje prispejo na cilj. Ni pa to pravilo, saj tudi nekaterim zelo izkušenim motoristom ustreza ležerna vožnja in z veseljem porabijo več časa. Napisan čas vožnje je mišljen brez postankov. S pomočjo priložene QR kode si lahko iz spleta priskrbite GPX datoteke vseh 18 poti. Uporabite jih tako, da si jih naložite na navigacijsko napravo ali pametni telefon, ki omogoča uvoz GPX datotek. Tako boste na zaslonu lahko spremljali potek poti. Za pametni telefon obstajajo na spletu tudi brezplačne navigacijske aplikacije, ki to omogočajo.

Izdaja: 2020
Jezik: slovenski/angleški

Verjetno motoristom ni potrebno posebej razlagati, da z avtomobilom nikoli ne moremo tako začutiti pokrajine in krajev, skozi katere nas vodi pot, kot to lahko doživimo na motornem kolesu. Takrat smo deležni neposrednega stika z okoljem, saj začutimo vonj, temperaturo in vlažnost zraka, toploto sonca, hladen prš dežja, moč vetra in stik s površino ceste. Pot si dodatno popestrimo še s postanki, da se okrepčamo in si za povrh ogledamo še kakšno naravno ali kulturno zanimivost. In vsega tega imamo v Sloveniji v izobilju. Tudi če se na pot odpravimo sami.
Zato motoristični atlas Slovenija namenjamo domačim in tujim motoristom, ki so si zaželeli obiskati najlepše kotičke Slovenije v sedlu svojega motornega konjiča in prevoziti njene najbolj zavite ceste z lepimi razgledi. Pa veliko srečnih in varnih kilometrov!

Dostava

Naročeno blago ponudnik pošlje v dveh delovnih dneh od prejema naročila (pri načinu plačila po povzetju in s kartico) oz. v dveh delovnih dneh od prejema plačila (pri nakazilu na TRR).

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk je GLS in Pošta Slovenije.

Čas dostave je odvisen od paketnega distributerja GLS/Pošta Slovenije in je lahko od enega do pet delovnih dni od dneva oddaje pošiljke. Pri nakupu blaga v vrednosti  66 € ali več stroške dostave krije ponudnik. Pri nakupu blaga v vrednosti nižji od 66 € pa strošek plača kupec in znaša 3,80 €, v primeru PLAČILA PO POVETJU pa je strošek dobave 4,50 €!

Odkupnino paketa GLS kurirju/poštarju ob dostavi plačate z gotovino.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir/poštar pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe ter možnosti prevzema.

Možnosti plačila

Spletna trgovina omogoča plačevanje izdelkov s kartico, z gotovino po povzetju in nakazilom na TRR. Kupec skupaj z izdelki v pošiljki prejme račun z razčlenjenimi stroški. Plačilo je mogoče samo v enkratnem znesku.
– Pri načinu plačila po povzetju kupec plača z gotovino, ko pošta dostavi pošiljko. Plačilo po povzetju je možno samo takrat, ko je naslov za račun enak naslovu za dostavo.
– Pri načinu plačila po predračunu, kupec na podlagi sklenjenega naročila, na elektronski naslov v treh dneh prejme predračun. Po prejetem nakazilu ponudnik kupcu naročene izdelke pošlje po pošti. Rok plačila po predračunu je 7 delovne dni.

Plačilo za naročene izdelke iz držav izven Slovenije je izključno možno le na podlagi neposredne bančne transakcije (predračun).

RAČUN

Račun se izda ob dostavi in bo priložen izdelku.

Motoristični atlas SLOVENIJA
za proračunske uporabnike

UJP eRačun

Proračunskim uporabnikom (javni zavodi: šole, vrtci, inštitucije...) omogočamo plačilo preko portala UJP e-račun z odlogom plačila.

Ob oddaji naročila imate možnost označitve tega načina plačila (opcijsko).

Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun
Motoristični atlas SLOVENIJA

Motoristični atlas SLOVENIJA

14,90 

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve