Prikazovanje 1–12 od 36 rezultatov

Kartografija

Julijske Alpe – planinska pohodniška karta 1:50.000

9,90 
Planinska karta Julijske Alpe v merilu 1:50.000 je namenjena pohodnikom in izletnikom. Karta je opremljena z GPS koordinatami, natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga! Na hrbtni strani so prikazane informacije in fotografije planinskih koč. Karta vsebuje vse informacije glede planinskih poti, dostopov, zanimivosti, planinskih koč, smeri pogleda.

Triglavski narodni park – planinska pohodniška karta 1:50.000

9,90 
Planinska karta Triglavskega narodnega parka v merilu 1:50.000 namenjena pohodnikom in izletnikom. Karta je opremljena z GPS koordinatami, natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga! Na hrbtni strani je turistični vodnik z opisi in fotografijami planinskih koč. Karta vsebuje vse informacije glede planinskih poti, dostopov, zanimivosti, planinskih koč, smeri pogleda.

Karavanke – planinska pohodniška karta 1:50.000

9,90 
Planinska karta Karavanke v merilu 1:50.000 namenjena pohodnikom in izletnikom. Karta je opremljena z GPS koordinatami, natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga! Na hrbtni strani je turistični vodnik z opisi in fotografijami planinskih koč. Karta vsebuje vse informacije glede planinskih poti, dostopov, zanimivosti, planinskih koč, smeri pogleda.

Kamniško-Savinjske Alpe – planinska pohodniška karta 1:50.000

9,90 
Planinska karta Kamniško-Savinjske Alpe v merilu 1:50.000 je namenjena pohodnikom in izletnikom. Karta je opremljena z GPS koordinatami, natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga! Na hrbtni strani je turistični vodnik z opisi in fotografijami planinskih koč. Karta vsebuje vse informacije glede planinskih poti, dostopov, zanimivosti, planinskih koč, smeri pogleda.

Kranjska Gora – planinska pohodniška karta 1:25.000

9,90 
Vodoodporen zemljevid Kranjska Gora v merilu 1:25.000 je namenjena pohodnikom in izletnikom. Zajeto območje: Kranjska Gora, Martuljška gora, Vršič, Jalovec, Tromeja, Kepa. Pohodniška karta je natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga!

Bohinj – planinska pohodniška karta 1:25.000

9,90 
Vodoodporni planinski zemljevid Bohinj v merilu 1:25.000 je namenjen planincem, pohodnikom, izletnikom ter tudi kolesarjem. Pohodniška karta je natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga!

Triglav – planinska pohodniška karta 1:25.000

9,90 
Planinska karta Triglava v merilu 1:25.000 namenjena pohodnikom in izletnikom. Zemljevid zajema širše območje Triglava, vključno z vsemi klasičnimi izhodišči za vzpon. Pohodniška karta je natisnjena na vodoodporni podlagi, je zelo odporna in se ne trga!

Gorenjska – turistična karta z vodnikom 1:40 000

12,00 
Izletniška (turistična) karta / zemljevid Gorenjske v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, prenočiščih,.... Turistični vodnik je dvojezičen, v slovenščini in angleščini in obsega 64 strani. Karta in vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovitku. Velikost zgibane karte in vodnika: 11 x 23 cm

Julijske Alpe – turistična karta z vodnikom 1:40.000

12,00 
Izletniška (turistična) karta / zemljevid Julijske Alpe v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, prenočiščih,.... Turistični vodnik je dvojezičen, v slovenščini in angleščini. Karta in vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovitku. Velikost zgibane karte in vodnika: 11 x 23 cm

Posočje – turistična karta z vodnikom 1:40.000

12,00 
Izletniška turistična karta / zemljevid Posočja v merilu 1: 40 000 pokriva območje Posočja, Rezije in vzhodne Benečije. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, prenočiščih,.... Turistični vodnik je dvojezičen, v slovenščini in angleščini. Karta in vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovitku. Velikost zgibane karte in vodnika: 11 x 23 cm

Kamniške in Savinjske Alpe – turistična karta z vodnikom 1:40.000

12,00 
Turistična karta / zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe, Koroška, Podjuna in Mežiška dolina merilu 1: 40 000. Karta obsega območje od doline Kamnika na jugu in vse do Drave na severu, skoraj do Velikovca ter od Grintovca na zahodu in do Šoštanja na vzhodu. Zaradi večjega merila je karta natančna, vsebuje turistično vsebino (kmečki turizem, muzeje, športne objekte, smučišča, razgledišča...), vrisane pohodne in kolesarske poti. Turistični vodnik je dvojezičen, v slovenščini in angleščini. Karta in vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovitku. Velikost zgibane karte in vodnika: 11 x 23 cm

Primorska – turistična karta z vodnikom 1:40.000

12,00 
Turistična izletniška karta / zemljevid Primorska, Obala, Kras in Tržaška pokrajina v merilu 1: 40 000 obsega območje od južne slovenske meje do Ajdovščine na severu. Na vzhodu karta zajema Col, Vipavo, Divačo, Slavnik, na zahodu pa celotno slovensko obalo, Tržaško pokrajino do Devina in Doberdobskega Krasa. Na karti je celoten Kras. Zaradi večjega merila je natančna, vsebuje turistično vsebino (kmečki turizem, muzeje, športne objekte, smučišča, razgledišča...), vrisane pohodne in kolesarske poti. Turistični vodnik je dvojezičen, v slovenščini in angleščini. Karta in vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovitku. Velikost zgibane karte in vodnika: 11 x 23 cm
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve