Prikaz vseh 11 rezultatov

zemljevid Slovenije

Svet – veliki stenski otroški zemljevid Medved Lovro

176,00 
Didaktični, ilustrirani otroški stenski zemljevid SVETA na katerega lahko otroci označujejo kraje, ki so jih obiskali in druge zanimivosti. Karto krasijo izvirne ilustracije Marjana Mančka, ki otrokom slikovito prikažejo značilnosti celotnega Sveta. Otroci na zabaven način spoznavajo živali, znamenitosti, plovila in vozila, literarne junake in veliko drugih zanimivih značilnosti posameznih območij. Ilustracije: MARJAN MANČEK Velikost: 158 x 111 cm. Tisk: ceradno platno. Lesene letvice z vrvico za obešanje. Shranjeno v kartonski tulec.

Slovenija – mala stenska karta 100 x 70 cm, PIŠI BRIŠI plastifikacija

21,90 
Stenska karta Slovenije je uporaben zemljevid s pregledno cestno mrežo in poudarjenim reliefom. Velikost: 100 x 70 cm; Merilo: 1:275.000

SLOVENIJA stenska avtokarta 104 x 77 cm, gloss papir

39,90 
Avtokarta Slovenije - Primerna za podjetja in posameznike. Vrisano je cestno omrežje in kilometrine, označeni so vzponi in spusti na cestah ter podane pomembne informacije. Velikost avtokarte Slovenije je 104 x 77 cm.

Otroški stenski zemljevid SLOVENIJE, Medved Lovro raziskuje Slovenijo

21,90 
Zelo lep, slikovit in poučen ilustrirani otroški stenski zemljevid Slovenije, na katerega lahko otroci označujejo kraje, ki so jih obiskali in druge zanimivosti. Karto krasijo odlične ilustracije Marjana Mančka, ki malčkom slikovito prikažejo značilnosti slovenskih pokrajin. Tisk: plastificiran piši briši material Ilustracije: MARJAN MANČEK Merilo 1: 300 000. Velikost: 100 x 70 cm. Karta je opremljena z lesenima letvicama.

Otroški zemljevid Slovenije – zgibanka, Medved Lovro

8,90 
Ilustrirani otroški zemljevid Slovenija, didaktična karta Slovenije. Karto krasijo odlične ilustracije Marjana Mančka, katere malčkom slikovito prikažejo značilnosti slovenskih pokrajin. Medved Lovro je poučen zgiban zemljevid in je zelo praktičen za potovanje po Sloveniji. Zaradi zgibanega formata ga imajo lahko otroci vedno pri roki in lahko z prikazanimi ilustracijami spoznavajo Slovenijo. Ilustracije: MARJAN MANČEK Merilo 1: 300 000. Velikost: 94x64 cm. Otroška karta Slovenija je zgibana in ima trde platnice.

Regijski zemljevid Slovenije – statistične regije 104 x 76 cm

35,50 
Regijska stenska karta SLOVENIJE prikazuje razdelitev Slovenije na posamezna območja oz. statistične regije. Velikost: 104 cm x 76 cm, Gloss papir.

SLOVENIJA 104 x 77 cm, stenska avtokarta, PIŠI BRIŠI plastifikacija

69,00 
Barvno izrazita, lepo oblikovana reliefna stenska avtokarta Slovenije. Na karti Slovenije je vrisano cestno omrežje in kilometrine, označeni so izvozi na avtocesti, ter podane pomembne informacije. Primerna za pisarne.

SLOVENIJA 121 x 92 cm, stenska avtokarta, PIŠI BRIŠI plastifikacija

89,00 
Lepo oblikovana reliefna stenska avtokarta Slovenije. Na karti Slovenije je vrisano cestno omrežje in kilometrine, označeni so izvozi na avtocesti, ter podane pomembne informacije. Zemljevid Slovenije za pisarne in dom. Velikost karte Slovenija: 121 x 92 cm. Zemljevid je plastificiran - PIŠI BRIŠI.

Slovenija otroški zemljevid – velika stenska karta Medved Lovro raziskuje Slovenijo

176,00 
Slikovit ilustrirani šolski stenski zemljevid Slovenija - Medved Lovro raziskuje Slovenijo. Karta je natisnjena na zelo obstojno ceradno platno. Učni pripomoček za vrtce in šole. Ilustracije: MARJAN MANČEK Merilo 1:180 000. Velikost: 160x120 cm. Karta je opremljena z lesenima letvicama.

Stenski zemljevid Slovenija – z mejami in imeni občin

39,90 
Stenska karta Slovenija z mejami in imeni občin Velikost: 100 x 75 cm Merilo: 1:270.000

SVET, otroški stenski zemljevid Medved Lovro 100×70 cm

21,90 
Didaktični, ilustrirani otroški stenski zemljevid SVETA na katerega lahko otroci označujejo kraje, ki so jih obiskali in druge zanimivosti. Karto krasijo izvirne ilustracije Marjana Mančka, ki otrokom slikovito prikažejo značilnosti celotnega Sveta. Otroci na zabaven način spoznavajo živali, znamenitosti, plovila in vozila, literarne junake in veliko drugih zanimivih značilnosti posameznih območij. Tisk: plastificiran piši briši material Ilustracije: MARJAN MANČEK Velikost: 100 x 70 cm. Letvice za obešanje.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve